Хиляди продукти налични на склад | Безплатна доставка при плащане по банков път
  Категории

  0

   КАТЕГОРИИ

   Най-купувани

   Нови Продукти

   Начало ВИП Клиенти - Техношоп| Technoshop

   ВИП Клиенти - Техношоп| Technoshop

   Техношоп - ПАЗАРУВАЙТЕ ИЗГОДНО! 
    

   ПАЗАРУВАЙТЕ ИЗГОДНО!  РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ като ВИП и ползвайте ОТСТЪПКИ! 

   Регистрирани в магазина клиенти, закупили с еднократна поръчка продукт /продукти/ на обща стойност над 200 лв., получават статут на "ВИП клиенти" и биват регистирани от нас като такива, което им дава правото впоследствие, при следващи покупки да използват отстъпки в размер от 5 до 20%, от обявените цени, в зависимост от избрания продукт. Още влизайки в магазина с паролата и имейла си "ВИП клиентите" виждат зачертани основните цени, както и изписаните цени, валидни за тях.

   ОСИГУРЕТЕ СИ ОТЛИЧНИ ОСНОВНИ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ КАТО ДИСТРИБУТОРИ НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ ЛИ КАТО НЕЗАВИСИМИ ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ НА ПРОСПЕРИРАЩИ MLM КОМПАНИИ!


   Регистирайте се като ВИП и ползвайте ОТСТЪПКИ!
    

   Нашите ВИП клиенти получават право на отстъпки обявени в сайта в размер от 5 до 20% от обявените цени, в зависимост от избрания продукт(и).

   Още влизайки в магазина с паролата и имейла си, "ВИП клиентите" виждат зачертани основните цени, както и цените с отстъпката валидна за тях.

    
   Пример:

       
    


   Как да стана ВИП клиент?


   Всеки наш клиент, закупил с еднократна поръчка продукт /продукти/ на обща стойност над 200.00 лв, получават правото да се регистрират като "ВИП" клиенти, което им дава правото впоследствие, при следвващи покупки да използват отстъпки в размер от 5 до 30% от обявените цени, в зависимост от избрания продукт.

   При всяка поръчка над 200.00 лв, получавате "ВИП карта", която ви осигурява правото на отстъпки.

   На гърба на "вип картата" има кратка информация за клиента, както и уникален ВКН (вип клиентски номер)ВКН е уникален код на случаен принцип, генериран отделно за всеки клиент.


   В системата се записвате като ВИП клиент независимо дали поръчката е направена по телефона или през сайта. 


    

   Как да използвам правото си на отстъпки?


   Важна част от фирмената политика на Техношоп е да улеснява своите клиенти и да работи в тяхна полза по всеки един въпрос. Тук също Ви предоставяме право на избор отностно как да изпозлвате правото си на остъпка. Предлагаме Ви два варианта, вие избирате кой ви е по лесен:
    

   • Вариант 1 - отстъпка при поръчки директно по телефона: Просто цитирайте вашия ВКН, ние ще ви уведомим за точната отсъпка на определен продукт(и) и ще ви я приспаднем от крайната цена при поръчка.
     
   • Вариант 2 - отстъпка при поръчка през сайта: За да използвате правото си на отстъпка при поръчка през сайта е необходимо да притежавате регистрация и да бъде активиран вашия "ВИП статут" в клиентския Ви профил. Как да активирате вашия "ВИП статут" можете да разберете малко по-долу

    ВАЖНО: Системата записва, че имате право на ОТСТЪПКИ, но "ВИП СТАТУТА" се активира ръчно, от наши служители. 


   Всеки ВИП клиент получава индивидуален клиентски номер (ВКН), който осигурява правото на отстъпки и регистрация като ВИП клиент в сайта.

   • Ако не притежавате ВКН или сте изгубили своя код, можете да се свържете с наш служител по телефона за допълнителни инструкции как да получите ВКН.

     
   Как да активирам своя ВИП статут в сайта?


   За да активирате вашия ВИП статут в клиенския си профил в сайта е необходимо:

   • да имате регистрация в сайта
   • да сте ВИП клиент и да притежавате ВКН (системата ви записва като ВИП клиент автоматично, в случай че сте направили поръчка(и) над 200.00 лв).

    ВАЖНО: Системата записва, че имате право на ОТСТЪПКИ, но "ВИП СТАТУТА" се активира ръчно, от наши служители. 


   В случай, че отговаряте на горните изисквания остава само да попълните формуляра по-долу. След попълването на формуляра, вашия ВИП клиентски профил ще бъде активиран до 24 часа.


   Ако процедурата Ви затруднява и неможете да се справите, имате възможност да активирате вашия ВИП профил и по телефона (активация до 30 минути).

    


   След активиране на "ВИП" статута, за да виждате цените Валидни за Вас е необходимо да влезнете във Вашия профил в сайта от полето ВХОД.


   ВИП КЛИЕНТ - НОВА РЕГИСТРАЦИЯ:

   *Задължителни полета за попълване са име,фамилия, населено място, електронна поща, телефонен номер и ВКН (вип клиентски номер).


   Важно: Преди да попълните формуляра, моля да проверите със сигурност дали притежавате регистрация в сайта. Ако нямате такава, можете да се регистрирате като цъкнете тук.

   Полетата с * са задължителни.

   ЗА ВРЪЗКА С НАС

   Поръчки и въпроси:
   0878 17 49 71

   Не се притесняватйе да се свържете с нас при наличие на въпроси свързани с продуктите, доставките или други запитвания.

   Нашият търговски отдел, с радост ще Ви съдейства.


   Имейл: info@krabov.net

   VIBER: +359 878 17 49 71

    

   ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

   гр. Пловдив, бул. "България" 2 


   РАБОТНО ВРЕМЕ:
   Пон-Пет: 09:00 - 18:00 ч.
   Събота: 09:00 - 13:00 ч.
   Неделя: Почивен ден

   Още информация

   ВИП клиенти - Техношоп

   Харесайте нашата Фейсбук страница: